Welcome to tictalk

come on in and join in , its fun here !

Register Log in
  • Hello Guest Welcome to the new tictalk ,, the board software has been upgraded to xenforo 2 ... it might take a bit getting used to and the there might be a few bugs around the place , if you find any please make a thread and report them thanks

Iptv

Thread starter #1

bigbadliam

Member
Gallowgate
Feb 10, 2016
88
69
Mines on the blink.

When I start it up I get the Starting Portal message then the screen goes black then nothing.

Any ideas?
 

Green_Smurf

Administrator
Staff member
Jul 27, 2016
1,092
1,211
Don't want to derail the thread but is there a set -up like the old Kodi Tictalk build?
I finally have an internet connection worth the name, so I will have to start looking into all this new fangled stuff.
 

saoirse

fucked if I know
Staff member
Oct 4, 2014
6,009
4,075
Don't want to derail the thread but is there a set -up like the old Kodi Tictalk build?
I finally have an internet connection worth the name, so I will have to start looking into all this new fangled stuff.
whats your setup ?
 

Green_Smurf

Administrator
Staff member
Jul 27, 2016
1,092
1,211
whats your setup ?
If I understand your question right, I have an Android box that I basically use to connect a HD to my TV.
(It has kodi on it, which had the tictalk build back in the day - but my connection was too crappy to use it)

I normally just use the Flussonic link via the PC
 
Thread starter #13

bigbadliam

Member
Gallowgate
Feb 10, 2016
88
69
should just be bring up the side menu and reload your portal
My side menu doesn't have that. Weird.

I get

Settings
Aspect ratio
Keybord
RC
Profile
Media player
Subtitles
Audio
Exit

Been through the settings etc and don't see that option anywhere